Crona Resa Desktop

Crona Lön LSS Desktop

Crona Lön LSS gör att du kan hantera löner för personliga assistenter. Om du som brukare själv sköter lönerna för dina personliga assistenter är det Crona Lön LSS som är lämplig. För mindre assistentanordnare med upp till fem kunder/brukare är det Crona Lön LSS som gäller. Crona Lön LSS motsvarar Crona Lön med ett LSS-tillägg. För var och en av de brukare man lägger in i systemet kan man ange vilka personliga assistenter som hjälper honom/henne. En personlig assistent kan givetvis arbeta hos flera olika brukare.

Boka Webdemo Läs mer

Mer stöd än administration

Kund-/Brukarregister

I Crona Lön LSS finns ett brukarregister med uppgift om den assistansberättigade och det beslut som gäller för denne.

Nyanställda - FK3066

Du kan i Crona Lön LSS enkelt ta fram Försäkringskassans blankett FK3066 som ska skickas till Försäkringskassan vid nyanställning.

Återrapporteringskort

Som kund/brukare är det viktigt att kontinuerligt få information om hur assistansen utvecklas och hur det fungerar.

Räkningen FK3057

Möjlighet finns också att ta fram räkning till Försäkringskassan och i förekommande fall till kommunen, allt för att underlätta för dig på bästa sätt.

Signering via BankID

Har man tillägget Crona Portal kan man signera med hjälp av BankID. Med Crona Portal laddas assistenternas tidrapporter och FK-räkningen upp till Försäkringskassan.

Försystem

Det finns ett flertal programvaror på svenska marknaden och Crona Lön LSS kan kommunicera med de allra flesta försystem som AiAi, Coordinarie, Tidvis, Primas, m.fl.

Crona Lön LSS ger dig stöd!

Vill du veta hur?

Boka webdemo

Tillägg

Crona Rapportera LSS 80

Crona Rapportera LSS 80 är kopplad till vår Crona Portal och är helt integrerad med Crona Lön LSS och synkroniserar upp till portalen och Crona Rapportera LSS 80. Läs mer

Crona Portal

Med Crona Portal kommer Crona Lön LSS ut på Internet. Anställda får ett verktyg att registrera sina arbetstider som en tidrapport, resor, utlägg och tjänstemil. Läs mer

Crona Bemanna

Crona Bemanna är kopplad till vår Crona Portal och är helt integrerad med Crona Lön LSS. I Crona Bemanna kan man lägga in schema och bemanna med rätt resurs. Läs mer

Funderingar om Crona Lön LSS Desktop?

Boka webdemo

Artiklar

Löneväxling

Löneväxling

2021-05-19

Vad är löneväxling?

Läs mer
Traktamente

Traktamente

2021-05-19

Vad är traktamente?

Läs mer
Milersättning

Milersättning

2021-05-19

Vad gäller för milersättning?

Läs mer