Spara tid & pengar

Från 180kr per lönebesked tar vi hand om hela löneadministrationen. Genom att låta oss sköta all lönehantering sparar ni både tid och pengar.

Försystem ingår

Med Crona Portal kan ni registrera tider, resor, utlägg, tjänstemil , se lönebesked och historik m.m. Läs mer om Crona Portal.

Säkert & effektivt

När ni outsourcar era löner till oss kan ni vara säkra på att lönerna betalas ut i tid och ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Crona Löneservice

Nöjda kunder!
Efter många år kan vi varmt rekommendera Crona Löneservice med deras snabba service och återkoppling. Omtankens motto är ”kvalitet och inte kvantitet”. Därför passar Crona Lön-gänget oss bra med tillgänglighet och en personlig kontakt.

Malin Martinsson,
VD Omtanken i Skåne
Vi har haft ett långt samarbete tillsammans med Crona Löneservice . Tack vare dem går löneprocessen väldigt smidigt och felfritt. De erbjuder bra service och vi är otroligt nöjda över det långa samarbetet!


Johanna Lindvall,
Mediagymnasiet
Med Crona Löneservice får vi snabb och proffsig hjälp både operativt och strategiskt. En dedikerad lönehandläggare som kan vårt avtal och företag vilket är en trygghet men även kollegor som är behjälpliga och insatta vid exempelvis semestertider. Ett plus är att appen för portalen är så användarvänlig!

Sofia Hellström,
HR-Chef Hoist Group

Nyfiken på kostnadsfri offert?

Kontakta oss

Vill du läsa mer om Crona Löneservice?

Fyll i e-post och företagsnamn för att hämta pdf.